RÖVID CÉGISMERTETŐ


A 2005. márciusában létrejött Belemnites Mérnöki Iroda Kft. szakmai elődje, az Ammonites Környezetvédelmi Tanácsadó Bt. 1999-ben alakult.

Fő tevékenysége a környezetvédelmi és természetvédelmi szaktanácsadás és tervezés. Ennek részeként foglalkozunk az alapítók szakmai alapképzettségi hátterét adó természetvédelmi monitorozás és állapotfelmérés végzésével. Munkatársaink rendelkeznek a vonatkozó jogszabályokban előírt környezetvédelmi szakértői és környezetvédelmi felülvizsgálatra jogosító engedélyekkel, illetve ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanúsítói okirattal.

Legjelentősebb munkáink olyan komplex, több környezeti elemet (levegő, felszíni és felszín alatti vizek, földtani közeg, élővilág) érintő mennyiségi és minőségi felmérések és alapállapot vizsgálatok, melyek hatástanulmányok, felülvizsgálatok készítéséhez elengedhetetlenek. Rendelkezünk továbbá a szükséges modellezési gyakorlattal és eszközökkel, melyek segítségével teljes hatástanulmányok, humán-egészségügyi és ökológiai kockázatelemzések és kármentesítési tervezések végrehajthatók.

Megbízóink jelentős része külföldi érdekeltségű társaság, így cégünk angol és magyar nyelven egyaránt képes magas szakmai és nyelvi színvonalú megbízások teljesítésére.

Az alábbiakban néhány kiemelt ügyfelünket szerepeltetjük:


Nyitólap | Bemutatkozunk | Cikkek | Referenciák | Kapcsolat